Het #1 Massage Gun merk van Nederland

Professionals, specialisten en gebruikers samen vormen de basis van SANBO. Dit is een van de redenen dat wij als het #1 Massage merk in de BeNeLux worden beschouwd!

MASSAGE GUNS

Matten

MASSAGE Apparaten

Overige accessoires

Profiteer van deze voordeelbundels!

Gratis verzending

Profiteer van GRATIS verzending op al uw bestellingen!

1000+ Reviews

SANBO Massage Gun wordt gebruikt in verschillende praktijken in Nederland en Belgie. In deze praktijken helpt de SANBO Massage Gun bij het assisteren van therapeuten bij massages.

1000+ Reviews

In totaal hebben wij al meer dan 1000 5 sterren reviews op onze producten mogen ontvangen.

SANBO Massage App

Het enige Europese Massage merk met een eigen App waarin alle informatie staat om jouw doelen te bereiken.

European Assembled

Al onze producten zijn geassembleerd in de EU. Hiermee bent u verzekerd van de juiste kwaliteit die voldoet aan alle Europese richtlijnen.

MASSAGEGUN - Elite

MASSAGEGUN - PRO

In het verleden heb ik diverse massage guns gehad. Na de aankoop van de Sanbo medische massage gun merk ik dat deze sneller en stiller is. Hij is ook erg licht en compact erg profesioneel.

Normaal train ik 4 x per week en heb ik 1x per week een wedstrijd. Normaal heb ik in het begin van het seizoen erg veel spierpijn, dit is nu een stuk minder danzkij deze medische massage gun.

IK GA DIT PRODUCT ZEKER AANRADEN AAN MIJN TEAMGENOTEN! IK BEN ERG VERRAST.

Doordat ik vaak pijn in mijn schouder had bij het gymmen ben ik gaan lezen naar oplossingen. Ik kwam uit bij een massage gun. Die van sanbo vond ik der vet uitzien en de reviews zagen er goed uit, ik dacht een gokje waard dus. Uiteindelijk besloten om deze te bestellen en het heeft een positief effect. Gebruik hem nu niet alleen voor mijn schouder maar voor diverse spiergroepen. De gun ziet er goed uit, is krachtig en beschikt over een goede accu. Voor deze prijs echt een toffe gadget en het zorgt ervoor dat ik weer lekker kan gymmen. Iedereen die twijfelt over een aanschaf, ik zeg doen!

Groetjes van Youssef

Makkelijk bij eerste gebruik, effectief voor blessures, voel direct na gebruik verbetering, verschillende standen

Ik kocht deze product aan van sanbo omdat mijn pa heel veel last had aan zijn rugspieren en bij het gebruiken van ongeveer 2-3 dagen bleek zijn rugspieren meer ontspannen. Dus voor mensen met veel spierklachten raad ik deze zeker aan. Geen geldverspilling voor een apparaat als deze.

Heel erg tevreden met mijn aankoop. De massage gun is ideaal voor de actieve sporter. Na het hardlopen gebruik ik het om mijn benen lekker te masseren waardoor ik de volgende dag aanzienlijk minder spierpijn heb. Zeker een aanrader met een schappelijke prijs.

We waren van Te voren wat sceptisch.
Wat kon dit apparaat precies waarmaken?
Nou, alles. Heerlijk! Vermoeide spieren. Rug, nek! Geweldig!