Welkom!

Wil je jezelf verbeteren, lid worden van een geweldige community en tegelijkertijd iets extra's verdienen terwijl je je passie volgt? Dan is het ambassadeurs programma van het #1 Sport & Massage merk in de Benelux misschien wel iets voor jou!

SANBO Sports opent een nieuw partnerprogramma. In dit programma krijg je de kans om lid te worden van de snelst groeiende sportgemeenschap! Onze gemeenschap/community bestaat uit professionele atleten, fysiotherapeuten en fanatieke sporters die begrijpen dat percussie therapie cruciaal is voor een optimaal resultaat! En nu wil SANBO zijn community graag uitbreiden!

De community van SANBO is uitgegroeid tot een groep van likeminded mensen, die er stuk voor stuk naar streven om een verbeterde versie van zichzelf te worden. In elke sport, bij elke omstandigheden en tot het uiterste om zo elk doel te realiseren!  


                       
Wat jij ontvangt

Uiteraard zijn er tal van voordelen en extra's waar je in aanmerking voor komt als ambassadeur van SANBO! Zo kun je naast geld, ook een kans op complete sponsoring verdienen:

 • Een eigen persoonlijke kortingscode (10%), waarmee iedereen die de code gebruikt 10% korting krijgt op zijn gehele aankoop!
 • 10% Commissie over iedere bestelling die geplaatst wordt met jouw code.
 • Levenslange korting op de producten van SANBO Sports.
 • Onderdeel zijn van een van de snelst groeiende communities in Nederland en België!
 • Een eigen gepersonaliseerde dashboard om statistieken te bekijken zoals o.a. verkopen, bezoeken en conversies.
 • Gepromoot worden op de Social Media pagina van SANBO Sports.
 • Toegang tot unieke SANBO Sports Events waar professionele fotografen aanwezig zijn om content te creëren.
 • Kans om een gesponsord atleet te worden!

Vereisten

Om deze community zo krachtig te houden, hebben wij van Sanbo een aantal vereisten opgesteld. Deze vereisten worden meegenomen in je beoordeling tot toelating:

 • Actief zijn op Social Media kanalen - Wij streven naar een actieve community, waarin mensen een uniek en persoonlijk verhaal laten zien! Iedere sport en ieder mens is immers anders.
 • Achter de "Core values" van SANBO Sports staan - Dit zorgt ervoor dat de community van SANBO blijft bestaan en uitgroeit met likeminded sporters! Dit stimuleert zowel intrinsieke-, als extrinsieke motivatie!
 • Ten minste één SANBO product bezitten - Alle sporters in onze community hebben enige ervaring met persoonlijke percussie massage door middel van het gebruik van een product van SANBO. Het gevolg hiervan is een verbeterd resultaat in elke tak van sport!
 • Een actieve sporter zijn - Het maakt simpelweg niet uit in welke sport je actief bent! Zoals eerder aangegeven is elke sport, situatie en individu uniek! Elk verhaal verdient een kans om naar buiten gebracht te worden en anderen te inspireren tot actie! Wie weet, zorgt jouw persoonlijk verhaal wel tot de start van iemand anders zijn verhaal?

Hoe kan ik me aanmelden?

Wij van SANBO zullen binnen 48 uur contact opnemen om te kijken of je geschikt bent voor het ambassadeur programma! Vanwege de vele aanmeldingen en persoonlijke benaderingen, kan SANBO maar een beperkt aantal ambassadeurs selecteren. Voor vragen mag er altijd contact opgenomen worden via onderstaand formulier of via e-mail: ambassadeurs@sanbo.nl. Onze klantenservice streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren!Wij hopen je snel te zien in onze community!

- TEAM SANBO -

Bedankt!