Retour beleid

Je hebt 30 dagen vanaf de aankoopdatum om jouw aankoop te retourneren. Als deze 30 dagen om zijn, kunnen we je helaas geen tegoed of geld terug bieden. 

Om in aanmerking te komen voor een refund moet het product ongebruikt en in originele staat geretourneerd worden. Ook ontvangen we het graag in de originele verpakking. 

Deze items zijn niet te retourneren: 

* Cadeaubonnen
* Downloadbare software producten
* Bepaalde gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten. 

Om je retour succesvol af te ronden, hebben we een bewijs van aankoop nodig. 

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend: (indien van toepassing):

* Elk item dat niet in de originele staat verkeert, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.

* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Restitutie (indien van toepassing)

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing)

Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@sanbo.nl.

 

Omruilen (indien van toepassing)

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@sanbo.nl.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

 

Neem contact op met de klantenservice;