Klantenservice

Veel gestelde vragen

Wat is SANBO Sports en waar staan wij voor?

SANBO is een merk in Nederland met een missie om effectieve, betaalbare en natuurlijke lichaamsmassage te realiseren! Op deze manier kan elk individu zichzelf naar een maximaal prestatieniveau duwen om de beste versie van zichzelf te worden! We willen mensen de mogelijkheid geven om zichzelf op een natuurlijke manier beter te laten voelen. Het is nu meer dan ooit van cruciaal belang dat mensen toegang hebben tot veilige, effectieve wellness oplossingen van hoge kwaliteit.

Moet ik de app downloaden om mijn apparaat te kunnen gebruiken?

U hoeft de SANBO-app niet te downloaden om uw apparaat te gebruiken, al raden we u ten zeerste aan om deze in uw wellness routines op te nemen om uw ervaring optimaal te benutten.

Wat is het verschil tussen percussie therapie en vibratie therapie?

Het belangrijkste verschil tussen percussietherapie en vibratie therapie is dat percussietherapie dieper in de spier doordringt, in feite 60% dieper. Hoewel vibratietherapie goed aanvoelt op het oppervlak van het lichaam, is het een 'globale' ervaring in plaats van een gerichte. Percussie therapie richt zich op behandelingsgebieden door diep genoeg in de spier te reiken om de hoeveelheid bloedstroom en zuurstof te verhogen die nodig is voor een efficiënte behandeling en herstel.

Waar kan ik de SANBO-App Downloaden?

U kunt de SANBO-app downloaden via uw iOS- of Android-store.

Wat is percussietherapie?

Percussie therapie is gemaakt om de bloedstroom te verhogen en de spanning diep in de spier te verminderen, met behulp van een wetenschappelijk gekalibreerde combinatie van snelheid en diepte om uw spieren comfortabel te behandelen door de pijnsignalen die naar de hersenen worden gestuurd te onderdrukken.

Wat betekent European Assembled?

Als SANBO zijn we continu bezig met innoveren en willen we u het best mogelijke product en de best mogelijke ervaring bieden. Daarom controleren we al onze producten binnen de Europese grenzen. Hier worden alle onderdelen en kwaliteit van de producten gecontroleerd om er zeker van te zijn dat iedereen het allerbeste apparaat ontvangt.

Wat zijn de voordelen van percussietherapie?

  • Vermindert spierpijn en stijfheid
  • Snellere opwarming en herstel
  • Verhoogt de doorbloeding
  • Verlaagt melkzuur
  • Verbetert bewegingsbereik
  • Hydrateert weefsel
  • Verbetert het rek vermogen