Onze missie

Het is onze missie om iedereen te assisteren in de weg naar betere prestaties. Of je nu sport of niet, vrijwel iedereen kan zijn of haar prestaties verbeteren door middel van een Massage Gun. Met de SANBO App krijg jij daarnaast de juiste begeleiding op weg naar die betere prestaties.


Introductiejaar

Er waren duidelijke tekortkomingen in de after-care van vrijwel iedere sporter. Meerdere malen per week naar een masseur is voor veel geen optie. De SANBO Massage Gun V1 werd gelanceerd.

2019

Introductie PRO v1.

Na een goed jaar met veel enthousiaste reacties op de eerste SANBO Massage Gun Prime variant, kwamen er al snel wat verbeterpunten naar voren. De Accu van de Prime is verbeterd en er werd een Massage Gun Pro gelanceerd.

2020

Lancering Sanbo Mobile App

Ongeveer de helft van onze klanten kwamen met de vraag hoe ze nu precies gebruik moesten maken van de SANBO Massage Gun en op welke manier ze het best konden masseren. In 2021 kunnen wij met trots zeggen dat wij de eerste Massage App van de BeNeLux hebben gelanceerd. De perfecte begeleiding met de nodige tips & tricks en een gratis E-Book om de kennis van therapeuten aan onze klanten aan te kunnen bieden.

2021

Lancering Partnerprogramma

In 2022 in ons doel om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de voordelen van percussietherapie. Dit willen wij samen met enthousiaste klanten doen.

2022

MASSAGE GUNS

Accupressuur

MASSAGE Apparaten

Overige accessoires